Mainostajat

Tartu uuteen tapaan markkinoida suorassa 29.6. Wrestle Aid ISTV-lähetyksessä!

Tarvitseeko yrityksesi lisää katsojia videollenne? Meillä on tarjota sinulle alusta ja tuhansia katsojia!

29.6. Wrestle Aid 2019 Raumalla mahdollistaa juuri sinulle loistavan alustan ja tavan markkinoida Pohjoismaiden suurimmassa kesäisessä ammattipainitapahtumassa joka lähetetään suorana kautta maan ISTV:llä.

Tarjoamme edullisesti 60-sekunnin mainospaikkoja suoraan lähetykseen hintaan 1000e alv 0.

Tämä on todella tehokas tapa markkinoida ja eriomainen mahdollisuus teidän hyödyntää tuhansien silmäparien markkinointimahdollisuuden!

Katso video ja ota yhteyttä – info@slamsports.eu tai soita suoraan 044-273 5503.

Slam Sports wrestling ring, engineered and built by Power Tech Group, Kotka, Finalnd, 2018

Toinen oiva tapa markkinoida suoraan live-yleisölle tapahtumassa on kehänlaitojen banderollit. Toimittakaa meille max. 80cm korkea ja 5,5m leveä mainosbanderollinne, jossa tulee olla köysijuoksu tämän yläreunassa kehätolppiin kiinnitystä varten. Täten saatte mitä mainiointa julkista ilmettä suoraan tapahtumassa katsojien edessä, sekä ISTV-lähetyksessä.

HInta kehänlaidan paikalle (yksi kehän sivu) on 350e alv 0.

Ottakaa meihin yhteyttä kehänlaidan mainospaikkojen suhteen: info@slamsports.eu tai soita suoraan 044-273 5503.

Esimerkki yhden-minuutin mainospaikasta Wrestle Aid ISTV-lähetykseen.

Edullisin tapa markkinoida on logo-näkyvyys tapahtuman yhteistyö-kumppanina. Tähän tarjoamme teille mahdollisuuden tulla esiin logonne kera kaikissa tapahtumaan liittyvissa graafisissa ilmeissä, oli sitten kyseessä video tai kuva. Logo-sponsorointi kustantaa 500e alv 0.

Voitte myös hyödyntää mahdollisuuden yhdistää logonäkyvyyspakettin SoMessa ja printissä banderollinäkyvyyteen tapahtumassa. Tällöin konsanaan pakein hinnaksi tulee yhteensä 800e alv 0.

Tule mukaan sponsoriksi hyvään ja jaloon tarkoitukseen!

Ottakaa meihin yhteyttä mainospaikkojen ja pakettien suhteen jo tänään: info@slamsports.eu tai soita suoraan 044-273 5503.