Ottelut

Ottelukortti päivitetään tulevien viikkojen aikana tähän osioon ja alla löydätte infon Wrestle Aidin ottelupareista ja kansainvälisistä matseista.

Wrestle Aid 2019 -pääottelussa nähdään taistelupari ja feudi joka asetti Suomen maailman ammattipainikartalle vuonna 2010: “The Rebel” StarBuck (FI/CA) vs. Yoshihiro Tajiri (JP).

Tämä ottelu on itsessään jo instituutio ja tunnusmerkki maailmalla. Kun nämä kaksi ottelijaa astuu kehään toisiaan vastaan, on tiedossa maailmanluokan veteraani maaottelu vailla vertaa! Katso alla oleva video tästä legendaarisesta taisteluparista Japanin maasta vuodelta 2011:

Japanin Tajiri on yksi Nousevan Auringon Maan tunnetuimmista kansainväisistä wrestling-tähdistä. Hän on ollut WWE United States, WWE Tag Team ja WWE Cruiserweight -mestari pitkällä 25-vuotisella urallaan.

StarBuck taas on Suomen ammattipainipioneeri statuksensa lisäksi ollut kolme kertaa Euroopan mestari, Pohjoismaiden yhtenäinen painimestari ja kaksinkertainen Japanin mestari… molemmat kerrat voittaen Wrestle Aid vastustajansa Tajirin kruunavilla hetkillä (vuosina 2011 ja 2014).

Jos koskaan on suurempaa ja merkittävämpää pääottelua nähty Suomen kamaralla, sitä saa etsiä koirien ja kissojen kanssa, sillä StarBuck vs. Tajiri lupaa sellaista menoa, että itsessään tämä matsi on jo pääsylipun arvoinien 29.6. Raumalla: https://www.ticketmaster.fi/event/wrestle-aid-lippuja/255201

Kuunnelkaa podcast tämän matsin merkityksestä maailman wrestling-kartalla:
https://shootintheshizzat.podbean.com/e/history-of-tajiri-vs-starbuck-with-fumi-saito/

Toisessa Wrestle Aid 2019 -pääottelussa 29.6. Raumalla nähdään suurin ja merkittävin kansainvälinen naistenottelu painimaailmassa vuosiin jossa teemana on Eurooppa vastaan Aasia vastaan Väli-Amerikka! 

Japanin naispainilegenda Meiko Satomura saa vastaansa Englannin akrobaattisen voltti-ihmeenSadie Gibbsin ja pahamaineisen Puerto Ricon ässänIvelisse Sicaria Velezin.

Tämä ottelu voisi olla päämatsi missä tahansa maailmalla, ja nyt Suomen kansa on etuoikeutettu näkemään ensimmäistä kertaa, kun nämä oman mantereensa huiput ottavat Triple Threat -kolmitieottelussa vastakkain Raumalla!

Enää on pari viikkoa aikaa Pohjoismaiden suurimpaan kansainväiseen wrestling-supershowhun. eli hopi hopi hankkimaan ne liput NYT: https://www.ticketmaster.fi/event/wrestle-aid-lippuja/255201


Raumalla 29.6. nähdään merkittävä ottelu kahden suomalaisen painijan välillä kun Rauman oma poika Toni Tamminen kohtaa veteraanin Stark Adderin kahden eri sukupolven matsissa!

Tamminen on paininut muutaman vuoden ajan, mutta aikoo saavutuksillaan ja kunnianhimollaan ajaa ohi kokeneen Stark Adderin, jolla taas on 15-vuotta lajissa. Kuinka nuoren miehen käy Raumalla 29.6. tulikasteessa, kun hänet laitetaan lujille?

Nämä kaksi olivat nokittain Wrestle Aid -pressitilaisuudessa, jossa tunteet tulistuivat. Voitte katsoa täyden videon tästä: https://youtu.be/MbvGcHHdJsA

Wrestle Aid 2019 lupaa todella kovaa laatua ja toimintaviihdettä täysillä, eli hankkikaa lippunne hyvissä ajoin ennakkoon Ticketmasterin kautta: https://www.ticketmaster.fi/event/wrestle-aid-lippuja/255201

Wrestle Aidissä nähdään todella upea cruiserweight-ottelu kun Suomen oma “Lapin Luchadore” Jami Aalto saa parrasvalomahdollisuuden kohdata yhdysvaltalaisen Matt Crossin 29.6. Raumalla!

Matt Cross on erittäin kokenut maailmanmatkaaja ja todellinen supertähti Robert Rodriguezin Netflix-sarjassa Lucha Underground, jossa hänet tunnetaan maskin alla nimellä Son of Havoc.

Jami Aalto taas on tehnyt kovaa nousua 2015 alkuvuodesta saakka, kun hän aloitti oman painiuransa täällä Suomessa. 29.6 Raumalla tämä kansainvälinen akrobaattisten painijoiden kohtaaminen tulee kiistättä olemaan Aallon kuumin tulikoe tähän astisella uralla.

Liput Wrestle Aid 2019 -tapahtumaan ovat NYT myynnissä Ticketmasterin kautta:
https://www.ticketmaster.fi/event/wrestle-aid-lippuja/255201

29.6. Raumalla todetaan Euroopan nuorten leijonien kohtaaminen kun Irlannin ilmiömäinen 18-vuotias mega-lahjakkuus Scotty Davis saa vastaansa Suomen lahjakkaan ison nuorukaisen Viktor Tykin Wrestle Aid 2019 -supershowssa!

Scotty on painut 6-vuotiaasta saakka, voittaen perinteisen vapaapainin parissa Lukuisia mestaruuksia Irlannissa ja Englannissa. 13-vuotiaana hän liittyi ammattilaisiin ja tänä päivänä Davis on ainoa täysaikainen 18-vuotias ammattipainija Euroopassa.

Viktor Tykki puolestaan on lahjakkain iso mies mitä ollaan nähty aikoihin. Salamannopea, Tykki on teknisesti vahva myös. Tulevaisuus on todella kirkas tälle tulokkaalle, joka on kolmannessa vuodessa ammattilaisena.

Liput Ticketmasteristä! Osta omasi heti: https://www.ticketmaster.fi/event/wrestle-aid-lippuja/255201

Wrestle Aid 2019 -supershowssa Raumalla nähdään 29.6. isojen ukkojen ryminäottelu kun Hollannin järkäle Jurn Simmons kohtaa Suomen “Villimiehen”Heimo The Wildman Ukonselän.

Simmons on kotoisin Amsterdamista ja on paininut kuusvuotiaan uransa aikana monissa maissa kuten Israelissa, Ranskassa, USAssa, Saksassa ja Englannissa. Mies on kaksinkertainen SaksanWestside Xtreme Wrestling (wXw) maailmanmestari ja karismaattinen ilmestys konsanaan.

Ukonselkä taas on nelinkertainen Saksan mestari ja kolminkertainen Suomen mestari 11-vuotisella urallaan. Heimo on kirkkaasti yksi Suomen menestyneimpia ammattipainijoita koskaan. Hän on otellut maissa kuten Japanissa, Italiassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Ranskan saarilla.

Tästä tulee todellinen turpasauna kun nämä kaksi äijää ottavat yhteen 29.6. Pohjoismaiden suurimmassa kansainvälisessä ammattiapaini-suurtapahtumassa Raumalla!

Hanki lippusi NYT: https://www.ticketmaster.fi/event/wrestle-aid-lippuja/255201

Wrestle Aid 2019 -suurtapahtumassa nähdään kunnon kansainvälinen joukkueottelu eri maiden nuorten kykyjen kesken!

Viron rauhanturvaajajoukkoihin kuuluva Mikk Vainula liitoutuu Espanjalaisen painija/MMA-ottelija Carlos Zamoran kanssa kun he kohtaavat Suomen duon, lahtelaisen Patrik Miedon ja ilmiömäisen Polar Pekon!

Enää on alle neljä viikkoa Pohjoismaiden suurimpaan kansainväliseen ammattipaini-suurtapahtuman 29.6. Raumalla ja nyt on hyvä aika napata itsellenne ne liput: https://www.ticketmaster.fi/event/wrestle-aid-lippuja/255201